Τετάρτη 11 Ιουνίου 2008

Εγγραφη Διαμαρτυρία

Προς :
ΔΗΜΟ ΑΛΙΜΟΥ
Υπ’ όψιν Κου Παπανικολάου

Αθήνα 09-06-2008
Επιτροπή Κατοίκων Αλίμου Για την απομάκρυνση των κεραιών της οδού Ευβοίας 38

ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Είναι γνωστό το πρόβλημα που έχει προκύψει τον τελευταίο καιρό από την παράνομη εγκατάσταση ΔΥΟ κεραιών κινητής τηλεφωνίας επί του κτιρίου της ΖΑΜΠΕΛΗΣ ΑΕ και πιο συγκεκριμένα επί της οδού Ευβοίας 38 στην περιοχή Θεομήτορος . Πέραν όμως των αρνητικών επιπτώσεων για την υγεία των κατοίκων που επιφυλάσσει η ανεξέλεγκτη και παράνομη λειτουργία των κεραιών αυτών ( θέμα για το οποίο και σκοπεύουμε να επανέλθουμε πιο αναλυτικά σε άλλη επιστολή μας), θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ένα άλλο επίσης σοβαρό πρόβλημα για τη δημόσια υγεία για το οποίο υπεύθυνη είναι η πιο πάνω εταιρεία.
Έχουν περάσει αρκετοί μήνες από την μετεγκατάσταση της ΖΑΜΠΕΛΗΣ ΑΕ σε νέα ιδιόκτητα κτίρια εκτός του Δήμου Αλίμου. Το μέχρι τώρα χρησιμοποιούμενο κτίριο όμως, επί της οδού Ευβοίας 38, έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του με αποτέλεσμα να αποτελεί εστία μόλυνσης για την γύρω περιοχή.
Πιο συγκεκριμένα στην μπροστινή πλευρά έχει αφεθεί ένα ξύλινο κιβώτιο το οποίο ως άλλος κάδος απορριμμάτων «φιλοξενεί» εδώ και αρκετούς μήνες όχι μόνο σκουπίδια αλλά και νεκρά ζώα, με αποτέλεσμα η δυσωδία που εκπέμπει να είναι ανυπόφορη. Ακόμη έμπροσθεν του κτιρίου έχουν μαζευτεί πλείστα όσα απορρίμματα και παλαιά χαρτιά ούτως ώστε ακόμη και αισθητικά η κατάσταση να είναι απαράδεκτη. Τέλος ακόμη χειρότερη είναι η κατάσταση στην πίσω πλευρά του κτιρίου, μιας και οι ιδιοκτήτες ουδόλως έχουν ενδιαφερθεί για την αποκομιδή των απορριμμάτων που έχουν συσσωρευτεί και άρα να κινδυνεύει σοβαρά η υγεία των περιοίκων .
ΕΠΕΙΔΗ η συμπεριφορά των εν λόγω ιδιοκτητών δεν συνάδει με τις αρχές της καλής γειτονίας και απέχει πολύ από το πνεύμα του κοινοτισμού που πρέπει να διέπει όλους μας, μιας και όλοι μας ζούμε σε αυτό το Δήμο και άρα όλοι θα πρέπει να ενδιαφερόμαστε για τα προβλήματα που προκύπτουν κυρίως από την συμπεριφορά μας.
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ έντονα για την κατάσταση αυτή η οποία έχει δημιουργηθεί στη γειτονιά μας και η οποία εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την υγεία μας και
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ όπως προβείτε σε κάθε νόμιμη ενέργεια, η οποία είναι στην θεσμική ευχέρειά σας, προς την κατεύθυνση των ιδιοκτητών της ΖΑΜΠΕΛΗΣ ΑΕ ( επίπληξη, πρόστιμα, ή οτιδήποτε άλλο) με σκοπό την υπεράσπιση της υγείας των δημοτών και κατοίκων της περιοχής.
Για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση και βοήθεια είμαστε στη διαθεσή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: