Τετάρτη 11 Ιουνίου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠ΄ ΑΡΙΘΜΟΝ 1


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΛΙΜΟΥ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ
ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ
ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ 38

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜΟΝ 1

Τους τελευταίους μήνες παρατηρείται το φαινόμενο της εγκατάστασης κεραιών κινητής τηλεφωνίας στις γειτονιές, ολοένα πιο έντονα, ολοένα πιο αυθαίρετα, ολοένα πιο παράνομα. Πρόσφατα εντοπίσαμε στη γειτονιά μας και πιο συγκεκριμένα στο άδειο κτίριο της οδού Ευβοίας 38, ιδιοκτησίας ‘Ζαμπέλης Α.Ε’, να έχουν εγκατασταθεί ΔΥΟ παράνομες κεραίες κινητής τηλεφωνίας (όπως προκύπτει και από έγγραφο της ΕΕΤΤ) και μάλιστα καμουφλαρισμένες μέσα σε καμινάδες εξαερισμού. Η εγκατάστασή τους δε, προς αποφυγήν των διαμαρτυριών της γειτονιάς, έγινε το διήμερο του Μεγάλου Σαββάτου και της Κυριακής του Πάσχα!!!!
Όπως είναι φυσικό το σύνολο των κατοίκων της περιοχής αντέδρασε στην πιο πάνω κατάσταση και συγκρότησε μάλιστα την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΛΙΜΟΥ ενάντια στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, μετά από μια πολύ πετυχημένη και μαζική συγκέντρωση την Τετάρτη 28 Μαΐου 2008. Σκοπός της επιτροπής είναι η ενημέρωση και κινητοποίηση των κατοίκων της περιοχής, με τελικό σκοπό την απομάκρυνση της συγκεκριμένης κεραίας και όχι μόνο.
Στα πλαίσια αυτά διοργανώνουμε την Κυριακή 8 Ιουνίου και ώρα 10 π.μ. συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αίτημα την απομάκρυνση των κεραιών, μπροστά στο κτίριο της ‘Ζαμπέλης Α.Ε’, επί της οδού Ευβοίας 38 στον Άλιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: